Kontakt

Jeg vil meget gerne høre, hvis du har kommentarer eller inputs til nogle af mine artikler. Jeg tror meget på videndeling, og kun med konstruktiv kritik kan jeg blive endnu skarpere. Du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis du føler, at du har noget at bidrage med. Måske kan det endda blive til en lille fagnørdet e-maildiskussion, og den slags kan man jo næsten ikke få for mange af.

Kontakt mig derfor på nedenstående e-mailadresse eller kontaktformular, hvis du har inputs eller spørgsmål. Jeg lover, at alle bidrag værdsættes højt, og at jeg vender tilbage, så hurtigt som overhovedet muligt. Vær dog opmærksom på, at dette er et lille fritidsprojekt, og det er altså ikke hver dag, at jeg lige får tjekket mailen. Du må derfor ikke blive utålmodig, hvis du ikke hører fra mig samme dag. Tålmodigheden lønner sig, og jeg skal nok vende tilbage med taknemmelige ord og lovprisning af din aktive deltagelse på mit lille sted på nettet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig med dine kloge ord og skarpe observationer. Vi tales ved.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>