Om siden

Jeg har arbejdet med medier i mange år, både professionelt og i min fritid. Især er de senere år er min interesse rykket over i retning af det digitale, mens min fokus på print etc. er blevet noget mindre. Med base i Århus forsøger jeg at følge med i, hvad der sker både nationalt og internationalt, og jeg sætter en ære i at holde mig opdateret omkring, hvad der sker inden for især online marketing.

Min egen profil er en kommunikations- og marketingbaggrund, og jeg er altså ikke tekniker som sådan. Jeg har dog i løbet af årene udviklet et vist niveau af teknisk kompetence og især en stor interesse for udviklingen af cms-hjemmesider. Det er dog stadig i forretningsforståelsen og den kommercielle tænkning, at jeg har mine forcer. Udviklingen går så sindssygt stærkt, og markedet bliver mere og mere komplekst, så det er efterhånden blevet svært at være manden med overblikket. Jeg har dog stadig valgt en udpræget generalist-kasket, og ved således lidt om det hele snarere end en hel masse om nogle enkelte områder. Heldigvis arbejder jeg sammen med nogle knalddygtige specialister, der virkelig forstår at eksekvere i tårnhøj kvalitet.

Ved siden af mine små internetprojekter og mit arbejde nyder jeg en aktiv og travl hverdag med familien og holder af at løbe og spille tennis. Ja, og så skriver jeg herinde af og til, når jeg føler for det. Velkommen til.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>